Szállítási módok:

 • Házhoz szállítás futárszolgálattal

Vevő elfogadja, hogy a mindenkor érvényes csomagolási és a postázási árat a weboldalon a rendelés során generált aktuális árakból ismertheti meg.

Ettől eltérő szállítási mód csak az Eladó erre vonatozó kifejezett, Vevő részére írásban tett egyedi vállalása esetén lehetséges.

 

Válaszható Fizetési módok:

Vevő a megrendelésének ellenértékét a következő módokon tudja kiegyenlíteni:

 • ONLINE Bankkártyás fizetés SimplePay rendszeren keresztül: a megrendelés leadását követően közvetlenül. A webshopunk a „Megrendelés elküldése” gombra kattintás után automatikusan átirányítja a SimplePay oldalára. A tranzakció minden esetben a SimplePay saját rendszerén belül történik, kiemelt biztonsággal.

A tranzakció lépései:

 1.  A „Megrendelés elküldése” gombra kattintva a Vevő átkerül a SimplePay fizetési oldalára, ahol a bankkártya adatai megadásával elindítja a tranzakciót.
 2.  A kártyaadatok megadását követően minden esetben javasoljuk, hogy a Vevő ellenőrizze az adatok helyességét.
 3.  A tranzakció feldolgozása elindul a banki feldolgozó rendszerekben.
 4.  A fizetés eredményéről a Vevő e-mail útján értesítést kap, valamint a SimplePay visszairányítja a weblapra.

            Készpénzes fizetésre nincsen lehetőség.

 • A vásárlási feltételek elfogadásával Vevő elfogadja a jelen Általános szerződési feltételeket, valamint az Adatkezelési tájékoztatót.
 • Adatbeviteli hibák javítása: Vevő a megrendelési folyamat lezárása előtt minden esetben vissza tud lépni az előző fázisba, ahol javítani tudja a bevitt adatokat.
 • „Megrendelés elküldése” gombra kattintva a megrendelés véglegesítésre kerül. Ezt megelőzően még ellenőrizhetők az adatok, illetve a kosár tartalma is módosítható.
 • A rendelés elküldése során Vevő a weboldalon automatikusan kap a rendelésről egy összefoglaló oldalt, ahol láthatja a rendelésének részleteit. Emellett Vevő a megadott e-mail címre a rendelésről azonnal, automatikusan megkapja a visszaigazoló összefoglalót.
 • A rendelési összefoglalón túl a Vevőnek az OTP SimplePay sikeresen fizetés esetén küld egy visszaigazolást, amelyben Vevő láthatja a fizetési összefoglalót. Hogyha a fizetés sikertelen, úgy abban az esetben, ha Vevő rendelkezik SimplePay regisztrációval, kap egy e-mailt a fizetés sikertelenségéről.
 • Az előző pontokban foglaltak teljesülése (sikeres fizetés és az összefoglaló oldal megérkezése) után a számlázz.hu rendszer küld a Vevő részére a megadott e-mail címre egy elektronikus számlát, amelyben felsorolásra kerülnek a megvásárolt termékek, továbbá megjelenik rajta a fizetési mód is.
 • A csomag feladásakor – a futárszolgálat rendszerébe történő érkeztetéskor – Vevő kap egy értesítést a megadott e-mail címére arról, hogy csomagot készítettek össze számára. Ezt követően Vevő a szállítás napjának reggelén kap egy tájékoztatást az e-mail címére, amely pontosan megjelöli a szállítási órát.
 • A megvásárolt termékek kiszállítását követően a webshop rendelési részénél a webshop kezelője „Teljesített”-re állítja a rendelés státuszát, ekkor kap egy utolsó tájékoztatást a Vevő az e-mail címére arról, hogy a megrendelése teljesült.

 

Szállítási határidő

 • A megrendelések feldolgozása munkanapokon 10:00 és 16:00 óra között történik.
 • Az általános teljesítési határidő: – 2-5 nap
 • A webshopban és jelen ÁSZF-ben feltüntetett teljesítési/szállítási idő tájékoztató jellegű, Eladó minden olyan esetben, amikor a kiszállítás több időt vesz igénybe, mint a webshopban feltüntetett várható kézbesítési idő, akkor a Vevő által rendeléskor megadott e-mail címen erről haladéktalanul tájékoztatja.
 • Amennyiben a fogyasztónak minősülő Vevő számára a jelen ÁSZF-ben rögzített általános teljesítési határidőn belüli teljesítéshez kiemelt érdeke fűződik, azaz a teljesítési határidő betartása számára alapvető fontosságú, úgy ezen körülményt Vevő a megrendelés során legalább „megjegyzésként” köteles Eladó felé jelezni. Amennyiben ilyen nyilatkozatot Vevő Eladó irányába nem tesz, úgy Vevőt nem illeti meg a póthatáridő tűzése nélküli elállás joga.
 • Feldolgozást követő visszaigazolás: Eladó legkésőbb 1 munkanapon belül visszaigazolja a Vevő megrendelését az általa teljesíteni vállalt feltételekkel. Amennyiben a webshopban hiba vagy hiányosság lép fel a termékeknél vagy az áraknál, vagy a termék szállítása várhatóan a webshopban feltüntetetthez képest hosszabb időt vesz igénybe, ezen körülményeket Eladó a visszaigazoló emailjében közli. Amennyiben az Eladó visszaigazolásának tartalma azonos a Vevő megrendelésével, úgy az Eladó visszaigazolásával a felek között az írásbeli szerződés létrejöttnek minősül. Amennyiben Eladó bármely tekintetben eltérő feltétellel igazolja vissza a megrendelést, az új ajánlatnak minősül, és a közölt feltételekre Eladó 3 napos ajánlati kötöttséget vállal, melyek határidőn belüli elfogadása esetén a felek között az Eladó által közölt tartalommal a szerződés létrejön, nem elfogadás, vagy vevői nyilatkozattétel hiányában pedig Eladó ajánlati kötöttsége megszűnik, és a megrendelés törlésre kerül.
 • Eladó nem vállal felelősséget az esetleges technikai ismertetők, leírások a beszállító, vagy rajta kívül álló okok miatt történő előzetes bejelentés nélküli változása miatt. Eladó fenntartja a jogot a már visszaigazolt megrendelések visszautasítására részben, vagy teljes egészben, amennyiben a teljesítésre rajta kívülálló, előre általa nem ismert ok miatt nem képes. Részben történő teljesítés kizárólag Vevővel történő egyeztetést követően kerülhet sor! Amennyiben Eladó a szerződésben vállalt kötelezettségét a fentiek miatt nem képest teljesíteni, köteles erről Vevőt haladéktalanul tájékoztatni, valamint Vevő által fizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb harminc napon belül visszatéríteni.