Pisitölcsér
Biztonságos vásárlás
Pisitölcsér
Országos kiszállítás
Pisitölcsér
Gyors kiszállítás
Pisitölcsér
Pénzvisszafizetési garancia

Pisitölcsér

600 Ft5,400 Ft

Egyszer használatos, speciális papírból készült intimhigiéniai segédeszköz, mely a nőknek a férfiakhoz hasonlóan állva történő vizeletürítését (pisilését) biztosítja. Táskádban könnyedén elfér.


Hogyan használd?

 Csak 5 egyszerű lépés:
1. Pattintsd fel 
2. Hajts le 
3. Roppantsd össze
4. Használd
5. Dobd a WC csészébe

Hol használd?

Mindenhol, ami nem az otthonod, vagy nem olyanok a higiéniás körülmények, hogy gondolkodás nélkül ráülnél a toalettre. De ha nem vagy biztos benne, hogy hova vigyél magaddal, íme néhány jótanács ahová feltétlenül tegyél a táskádba:  nyilvános wc használatához, fesztiválra, koncertekre, étterembe, autós útra, repüléshez, tömegközlekedési eszközökre, túrázáshoz, futni, síelni, motorozni, kórházba, rendelő intézetbe, laborvizsgálatokra, kempingezéshez, sport mérkőzésre és még sorolhatnánk….

Mindig legyen Nálad, ha: kiskorú lánygyermeked van, második vagy harmadik trimeszterben lévő kismama vagy ha mozgásszeri problémád (arthritis) van, és a guggolás nehézséget okoz

Hol kapható?

Egyelőre csak itt a webshopon vásárolhatod meg.


Pisitölcsér
Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi tájékoztató.
További információk